Vinaften
Foredrag
Tuens vinsorter
Johans vintips
Om Tuen
Medieomtaler
Kontakt


Foredrag med smak av natur

Johan Setnes forlater gjerne sin vingård for å videreformidle sine kunnskaper om vinlegging. Han har holdt en rekke foredrag for store og små bedrifter, vinklubber, hagelag og andre organisasjoner. I tillegg til dette, så holder Johan årlige kurs og foredrag tilknyttet Norsk Fjellfestival på Åndalsnes og Norsk Matfestival i Ålesund.

I sine foredrag viser Johan lysbilder fra sine 14 vinkjellere på Setnes. Johan forteller samtidig om de forskjellige fasene av vinproduksjonen; fra innhøsting av råstoffene til nytelse av ferdigproduktet. Vinbonden har selvsagt med seg smaksprøver av sine produkter. Det blir også avholdt konkurranse i forbindelse med smakingen. Denne går ut på å prøve å finne hvilke råstoff de forskjellige vinene er laget av. Her må forsamlingen virkelig drømme seg tilbake til barndommens lukter og smaker for å kjenne igjen naturens egne delikatesser i form av vin.

Dette tilbudet er en ypperlig aktivitet for konferanser og sosiale treff. Dersom det vekker interesse, så er det bare å ta kontakt Johan for mer informasjon og prisantydning.

Bjørnebærvin ute i det frie og flasker i lagring fra Johans første vinkjeller
Besøkende: 11493